| qieiqpalz a întrebat:

Legumele puse pentru iarna tot asa de sanatoase sunt?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Ivy86 a răspuns:

Presupun ca sunt oricum mai bune față de ce găsești iarna in supermarketuri. Majoritatea (cam toate) legumele cumparate iarna nu au gust si sunt pline de chimicale.

| RAY a răspuns:

Cred ca se pierde ceva, dar exact nu stiu, imagineazati ca ar trebuie sa punem fructe, legume
intr o camara si sa vedem la primavara ce si cum doar asa putem stii

| AndreeaCristina1992 a răspuns:

Da.Doar ca pierd foarte putin din vitamine si din calorii

| Uvox a răspuns:

Prin fierbere se distrug intre 50 si 70 % dintre vitamine.
Fructele si legumele pierd zilnic, la temperatura de 20 de grade intre 10-40% din vitamine.
Evident ca sunt bune doar ca dpdv vitamine/minerale nu prea mai au nimic.
Cele mai ok sunt cele congelate, teoretic ar fi mai proaspete.

Întrebări similare