Întrebare recomandată | BBiiiaa a întrebat:

Lentile de contact, pro sau contra? De ce?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Parkmin a răspuns:

Profesoara mea de pian ....are lentile, de ani buni, le poarta zilnic (si le scoate noaptea) si de 2 ori pe saptamana poarta ochelari, pentru ca i-a recomandat medicul.Deci Pro.

6 răspunsuri:
| Andreea2239 a răspuns:

Si eu am vrut lentile dar am intrebat un medic... Si acesta a zis ca nu e prea bine sa folosesti lentile deoarece iti afecteaza ochiul...Deci sunt contra :*

| Rizer a răspuns:

Eu spun contra.Pentru ca daca nu le folosesti ca la carte poti sa vezi chiar mai prost decat vedeai inainte.Dar daca doctorul a verdictul sa le porti nu ai incotro! Eu am avut o vara care a purtat o perioada si nu a fost bine pentru ca s-a imbolnavit si mai tare cu ochiul la care avea probleme! Nu recomand!

suntserios
| suntserios a răspuns:

Pro doar in cazuri speciale, vrei sa te duci la un eveniment ceva si nu vrei sa porti ochelari. in rest contra, e complicat sa le intretii

| PandaEcrazy a răspuns:

Contra,lentilele pot sa fie tinute chiar si 2 minute afara din ambalajul sau substanta lor, iar asta infecteaza ochiului

| onasis1961 a răspuns:

Pe durată scurtătonguero
Pe perioadă medie, mare:Contra

| mona a răspuns:

Contra pentru ca fac mai mult rau decat bine

Întrebări similare