Sotul meu a avut mai multe lipoame.Lui i-a anestezie locala la fiecare lipom.L-a durut putin injectia, dar suportabil.Nu trebuie sa te temi.Lui i-a scos mai multe odata.Sanatate!
Nu simti decat dupa ce piere efectul anesteziei! Oricum medicii chirurgi stiu mai bine ce fel de anestezie sa-ti faca. Sunt curioasa totusi de ce au decis operatia:este dureros, este de volum mare?
Nu, doar atunci cand ti se face anestezia, colegul meu a mers cu fetita de 5 ani la medic si a operat-o de lipom de grasime la ochii.
Nu o sa simti mai nimic... asta daca o sa foloseasca xilina cel mai folosit anestezic local impreuna cu lidocaina. Si lipomul nu se opereaza ci se extrage grasimea cu o seringa dont worry u`ll be fine
Tu ori esti ori faci pe proasta. ti-au zis toti de aici ca nu doare si tu intrebi daca doare? mai bine sa-ti faca anestezie totala si sa te lase asa...
Punctul de grasime e mic cat unghia de la degetul mic...ma doare?( daca a facut cineva sa mi zica:-ss
Anestezia locala iti va amorti zona respectiva dar vei fi constienta.la anestezia totala habar nu ai ce e cu tine. oricum dupa operatie ai sa vomiti de la anestezie.eu asa am patit la anestezia totala.
Girly97 întreabă:
BacaCostin întreabă: