Mergi la un medic endocrinolog, fiindca acela iti face analize specifice hormonale si te ajuta sa te pui pe picioare.
Am făcut analizele și probele din scaun. Toate negative
Mi-au ieșit absenti
Da,analizele sunt bune.
Pai totul a început cam acum un an, mi-au apărut niște ganglioni, după ma simțeam din ce în ce mai obosita, ma dureau muschii, din Decembrie 2021 s-a redus apetitul alimentar.
Daca celulele imunitare sunt normale e putin probabil sa ai ceva cronic. Mergi la un psihiatru ca sa discuti. E posibil sa fi avut ceva dar daca nu apare pe analize inseamna ca nu mai este, de ex covid. Eu iti recomand sa nu te mai gandesti ca ai o anumita boala si sa tragi din greu cu mancatul si sport ca aia e responsabilitatea ta. Mai faci analizele peste 6 luni si vezi daca e mai rau
Într adevăr am tiroida de 10 ani, iau euthyrox în fiecare dimineață. Am fost la medicul meu endocrinolog si am făcut ecografia tiroidiana și cam atât. Nu prea m-a lămurit dacă toate aceste simptome au legătură cu tiroida, a spus ca o depășește
Du te la alt medic si fa analize la tiroida, ca sa vezi daca de acolo se trage apetit scăzut sau nu.
Mario1996 întreabă: