| NoName0011 a întrebat:

LOOME. Ce trebuie sa pun pe o arsura? sa nu imi ramana semn sad.si sa se vindece cand mai repede?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| crizantema a răspuns:

Gasesti la farmacie niste spray-uri speciale pentru arsuri. Cel mai repede se vindeca atunci cand rana e curata si neacoperita.Semn ramane in functie de cat de tare te-ai ars.

7 răspunsuri:
| angella1972 a răspuns:

Daca e proaspata pune repede albus de ou si lasa-l sa se intareasca vreo 20-30 minute.sau miere daca ai

| zerozero a răspuns:

Rivanol... eu asa stiu

| emy a răspuns:

Ulei. Pui, si il lasi sa actioneze, fara sa masezi.

| gabitza_3022 a răspuns:

Daca e proaspata pune unt sau margarina si lasa'l sa se topeasca

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Unguient cu catina, albus de ou bine batut, miere de albine, morcov ras, spray Oximed (ce ai), intra pe google si cauta remedii pentru arsuri, ai de unde alege...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Arsura este periculoasa.mergi la medic si in functie de gravitatea ei iti va recomanda cu ce sa dai.adica de gradul ei; 1; 2; 3; 4.nu da cu numic pana nu-ti spune el.se infecteaza. daca e grava.am fost ars de n ori si stiu ce spun.sunt otelar.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pune un pic de sare pe rana.si ca sa nu-ti strici dintii baga un prosop in gurahee hee laughing eu am patit-o peace sign pe google gasesti tot ce vrei sa stiiwinking