| gelutzu78 a întrebat:

Lovitura la cap in urma cu cateva zile mai exact marti m-am lovit la cap avand patul pozitionat langa perete in timpul somnului am vrut sa ma intorc cu fata la perete ciar in dimineata acea visasem copil mic si stiu ca inseamna necaz avand in trecut un TCC pentru cunoscatori o trauma la creier dobandit in urma cu 15 ani anul trecut cand am facut computer tomograf mi sa gasit in limite normale si cand am intrebat medicul neurocirurg daca imi dauneaza pe sistem nervos mia comfirmat ca da sunt sigur ca mai tarziu peste ani o sa ma aleg cu parkinson sau alzeimer intr-un cuvant pot spune cam dat de naiba in viata asta despre anatomia creierului se stie multe dar cand e vorba de medicatie mai putin...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
| AgathaRo a răspuns:

Este o intrebare sau o poveste de drama.
Pentru a suferi o trauma trebuie sa te lovesti grav. Eu de cate ori am avut capul spart trebuia sa am cu mult timp in urma alzhaimer sau parkinson.

| Azµre a răspuns (pentru AgathaRo):

Cred că o poveste de dramă mai degrabă

| gelutzu78 explică (pentru AgathaRo):

Prietene ori esti copil ori habar nu ai ce inseamna tcc in antecedente intreaba un doctor pe forum asa in copilarie am avut si eu multe lovituri ma refer inainte de revolutie nu stiu daca erai pe atunci

| AgathaRo a răspuns (pentru gelutzu78):

Hotareste-te ai zis ca in urma cu 15 ani ai suferit o trauma la cap, iar anul trecut ai fost sa faci un tomograf. Totusi ai fost la un neurochirurg si adresezi o intrebare sub forma unei povesti cum am citit de 2 ori. Membri TPU nu au specializare in neuro, ceea ce mai putin o sa iti fie de folos. In majoritatea cazurilor adreseaza cineva o intrebare si primeste 5-6 raspunsuri diferite. Iti recomand sa dai pe google sau youtube search < Morris Goodman > si revino cu o parere din ce ai priceput.

| gelutzu78 explică (pentru AgathaRo):

Da am priceput dar documentar nu reiese ca ar fi suferit vreo leziune pe creier el a suferit leziuni cervicale la baza gatului deci nu are dureri de cap cronice

| AgathaRo a răspuns (pentru gelutzu78):

A paralizat acel om in urma unui accident aviatic. Medicii iau spus ca ramane infirm toata viata. Studiaza putin capitolul la auto-sugestie vei pricepe unde vreau sa ajung.

| accescrang a răspuns:

Daca te doare capul si ai ameteli in urma loviturii sau ai vomitat in 48 de ore dupa aceasta...mergi la medic.

| Danyelush1 a răspuns:

Si care e intrebarea?

| gelutzu78 explică (pentru Danyelush1):

Intrebarea era daca imi dauneaza la creier avand in vedere ca in trecut am suferit un tcc