| FLAViЯ a întrebat:

LUME! am nevoie de ajutor urgent. Pe fata mi s'au facut niste koshuri si am facut mare greseala ca le rupeam si akooma am bubitse cu kojite deja. Am o fata plina de bube anume cu zganci si nu stiu acum ce sa fac. daca dau cu creama e bine? poate stiti ceva retete naturale ca sa nu mi se mai usuce fata si de la ce trec repede zgancile? VA ROOOG!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| cucalic a răspuns:

Sfatul meu este sa mergi la un medic dermatolog.bine eu iti m-ai spun ca poti folosii si cutaden, usuca foarte bine si elimina petele rosii

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am auzit ca daca te speli foarte bine pe fata cu apa si sapun si dai cu crema de galbenele, se duc urmele, adevarul este ca eu folosesc crema de galbenele nu am foarte multe semne dar daca dau seara parca se limpezeste tenul, arata mai curat.