| Ana2116 a întrebat:

Luna aceasta mi-a venit menstuația într-o cantitate foarte mică și cu două zile mai târziu decât trebuia, ar trebui să mă îngrijorez?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Asta numai tu poti sti daca exista vreun motiv de ingrijoarare, ca noi nu avem habar nici macar cati ani sau daca ai facut ceva rau sau ingrijorator.

| Ana2116 explică (pentru Violleta2022):

Am 24 de ani și nu am făcut nimic rău sau îngrijorător, tote actele sexuale au fost protejate și asta este prima dată când se întâmplă să îmi vină așa puțin

| Violleta2022 a răspuns (pentru Ana2116):

Atunci nu te stresa, se mai intampla sa vina volum mai mic sau mai mare.

| dullcat a răspuns:

Ar trebui sa te ingrijorezi daca se intampla asa in decursul urmatoarelor luni, in ce priveste culoarea, cantitatea si asa mai departe.In cazul in care ai ciclu regulat, diferenta de 2-3 zile este normala si nu iti modifica ciclul, deci acesta nu primeste eticheta de, neregulat'.

| Fatamuntilor a răspuns:

2-3 zile mai tarziu sau mai devreme este ok in cazul unui ciclu normal.De asemenea si cantitatea sau consistenta poate diferi de la luna la luna fara sa iti fac griji.