anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Luna trecuta in data de 17.07. 2017 am avut ultimul CM. Astazi iar mi-a venit CM desi nu am avut nici un simptom : burere de burta sau de sani. Acum o saptamana aproximativ, am luat o pastila de a doua zi. Sa fie ea cauza?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| ananeacsu34 a răspuns:

Dupa parerea mea, nu cred ca pastila de a doua zi ar putea fi cauza. La fiecare femeie, CM e diferit. Poate sa iti vina la 2 saptamani, la 3 saptamani, chiar si la 2 luni de la CM precedent.

| 1231242 a răspuns:

Se prea poate

| Violleta2022 a răspuns:

Pacat ca nu te-ai interesat inainte sa iei pastila aia, cate efecte secundare are si cat de mult iti da tot sistemul endocrin/hormonal peste cap, pentru urmatoarele 6-12 luni, perioada in care ciclul menstrual vine aleator, ovulatia si perioada fertila fiind imposibil sa fie calculate, sau estimate.

| corbulalbrosu a răspuns:

Se zice ca prostia si domnia se platesc cel mai scump. Eu as mai adauga si imbecilitatea a si iresponsabilitatea de care poate da dovada cateo fiinta fara discernamant si ratiune. In mod sigur nu vei uita prea repede ziua in care ai folosit inutil si cu totul iresponsabil acea pastila blestemata de a 2-a zi. Multa sanatate fiindca in mod absolut sigur vei avea nevooie de asa ceva in lunile viitoare.