| mrrRobert a întrebat:

Luni am făcut vaccinul de 14 ani și mă doare umărul, puțin mâna, ceva complet normal după părerea mea. Pe lângă asta, mă dor toate, am puțină febră, respir greu și sunt foarte slăbit în comparație cu zilele de înaintea vaccinului. Voi ce ziceți, pot fi reacții adverse sau e răceală?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

E normal.Cauta sa te odihnesti, sa bei multe lichide (eventual ceai pe care il lasi la racit) si nu sta prea mult in soare.

| ReddY25 a răspuns:

E ceva complet normal

| StoicAnalysis a răspuns:

Sistemul tau imunitar a recunoscut vaccinul ca virus sau bacterie si acum lupta. E un lucru bun atata timp cat nu sunt simptome grave. fiecare raceala prin care treci, sistemul tau imunitar invata fiecare virus si bacterie, eliminand-o complet. La final pastreaza informatia genetica a inamicului ( virus sau bacterie ) si data viitoare cand mai prinzi acelasi inamic, sistemul tau imunitar o sa-l omoare imediat pentru ca stie deja ce are de facut, din lupta anterioara.

| Raptorz a răspuns:

Vorbeste cu medicul de familie!