Chiar daca atunci cand se vindeca o sa fie mai sters decat ai fi vrut, asa cum ti s-a si fost spus il poti retusa/reface, nu-ti face griji.
E greu de spus fara poze. E normal sa se inroseasca si sa faca coaja, pentru ca pana la urma tatuajul ala e o rana, pielea ta acum se vindeca, dar daca ai spus ca curge puroi atunci cel mai probabil este infectat, ceea ce se intampla mai des decat ai crede, depinde si cum ai avut grija de el, daca l-ai udat etc.
Fara legatura cu intrebarea ta, dar am o curiozitate. La ce salon l-ai facut?
Mario Tatto Oradea.
Am incercat sa fac intocmai tot ce mi-a spus el, sa respect pas cu pas ce mi-a zis el si asta am facut.
Am fost la farmacie si cei de acolo mi-au confirmat ca e infectat, tatuajul pur si simplu s-a scurs tusul din el impreuna cu puroi, sper sa se faca bine.
Chiar daca atunci cand se vindeca o sa fie mai sters decat ai fi vrut, asa cum ti s-a si fost spus il poti retusa/reface, nu-ti face griji.
Este oribil ceea ce spui, mai ales in zilele noaste cand exista atatea aparaturi performante si pentru toate buzunarele.
Ori corpul tau nu a acceptat acel tus si l-a dat afara, ori aparatura si cu ce lucreaza domnul nu sunt sterile, vechi.