| salmankhan a întrebat:

Luni trebuie sa ma duc sa-mi scoata maseaua, imi este un pic friga ca e prima zi cand merg dar cred ca dupa aceea voi scapa de friga de dentist, dar este adevarat ca se poate intampla sa mi se faca rau din cauza frigii? ce legatura are asta, ca cand mie friga mie friga, nu ma doare stomagul sau capul ca sa mi se faca rau, atunci pentru ce o sa mi se faca rau din cauza frigii

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Nu te mai panica atât, se face anestezie, nu simți nimic.
Pa, pa.

| salmankhan explică (pentru Legiuitoarea):

Eu nu am intrebat daca o sa ma doara sau nu, eu am intrebat ca dc sa mi sa faca rau din cauza frigii

| Legiuitoarea a răspuns (pentru salmankhan):

Bună din nou.
Dacă tot insiști, ți-am spus, te panichezi, și se scrie "frică", nu "frigă".
Hai să ne corectăm puțin gramatical.
Pa, pa.

| mona a răspuns:

Frica iti trece cand ajungi la dentist, iti face anestezie si nu simti nimic

| drogh a răspuns:

Nu trebuie sa te panichezi.
Cu o anestezie totul este gata.
Nici nu o sa simti cand a trecut!
Important este sa nu stai cu gandul la durere.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Nu are rost sa-ti fie teama, iti va face anestezie si nu simti nimic.
Curaj!
Te pup!

| ShadeAdda a răspuns:

1. Se scrie "frica", din punct de vedere gramatical
2. Nu, nu ti se va intampla nimic daca ti-e frica. E normal. Vei supravietui, crede-ma. Si dupa te vei simti usurat ca ai scapat de masea. Si nici nu ai motiv sa-ti fie frica. Dentistul te va anestezia pe durata extractiei. Nu vei simti nimic.

| hondru a răspuns:

Si mie mi se face rau, ma doare burta, ma ia cu ameteala numai cand vad rani mari deschise cu sange, sau documentare despre operati.ma ia si cu dureri de burta.e nasol.asa ne-a lasat dumnezeu

| IoIo11 a răspuns:

Nu trebuie sa-ti fie frica. Nu o sa te doara daca e un stomatolog bun.