| ciresepeetno a întrebat:

Luniea trecuta am avut un herpes care a cazut duminica.Acum luni a mai aparut inca unul si as vrea sa treca pana de Craciun dar parca e mai mare.Si nici nu a facut inca cojita crying. Vreau niste tratamente naturale din casa.Multu mult si fundita mare la ce ma ajust si folositor la celelalte.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| aryana1991 a răspuns:

Farmaceutic poti folosi compeed e bun, la mine a functionat
home made poti da cu fond de ten sau pasta de dinti care il usuca si prinde coaja dar sa nu ii rupi coaja, se duce cam in 4-5 zile

2 răspunsuri:
| aligru a răspuns:

Nu prea merge cu tratamente naturale. Incearca aciclovir si plasturi speciali. Sper sa ti treaca! Asa ii urasc! Ma scarbesc din orice si imi apar in momente nepotrivite!sad

| ciresepeetno explică:

@aryana1991 folosesc pasta de dinti si normal deja incepea sa imi faca cojita dar acum nimic.