Întrebare recomandată | zizouzizou a întrebat:

M-a ars cineva acum cateva luni cu tigara pe obraz, a fost din greseala dar a fost foarte adanca rana. In urma arsurii am avut o pata rotunda pe obraz, mai rosiatica care nu s-a inchis in intregime nici acum.

In locul ala nu am strat de piele si se vede roz, presupun ca tesutul de sub piele. Am sanse sa mi se inchida si sa imi creasca piele normal acolo sau trebuie operatie?

Deja imi fac griji au trecut 4 luni de zile.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Azµre a răspuns:

Dă-ți cu tinctură de propolis se va vindeca la vară după ce te bronzezi și schimbi pielea happy

| LeMousiqe a răspuns:

Buna!
In mai mult timp o sa iti treacawinking!
Daca nu incearca ALOE-VERA, e buna.
Pa, pa! Bafta!

| piciux23 a răspuns:

Si eu am fost ars cu tigara, dar pe mana, si am avut semn urat si eu, si a trecut cam un an pana a disparut de tot.Dar depinde de pielea fiecaruia

| oppyo a răspuns:

O sa treaca, ai rabdare, arsurile se vindeca cel mai greu.

| alle92 a răspuns:

Incearca cu aloe-vera: http://stiri.acasa.ro/social-125/aloe-vera-vindeca-cicatricile-90710.html

Si eu am avut o experienta asemanatoare si acum am tenul curat fara nici o cicatrice.