Daca nu doare nu faci nimic,nu te dai cu nimic, oricum nu te ajuta alifiile.
Daca doare, ori este imflamat, poti folosi crema, Hidrocortizon pentru inflamatie si Lidocaina pentru durere, arsuri etc.
Cremele astea doua se pot folosi pentru orice imflamatie si durere fara a avea vreun efect secundar.
Lidocaina este medicamentul minune, de cand a fost descoperit de prin 48 n-a fost raportat nici un caz de efect secundar la nivel mondial.
Pr Hidrocortizon,la unele persoane pot aparea ceva chestii,dar nimic grav,adica daca vrei sa rezolvi o inflamatie il folosesti chiar daca te ustura ori ce mai face.
Intepaturi de albine,viespi,rani superficiale care re ustura rau,bagi lidocaina crema, iti ia durerea cu mina,garantat,testat de mine personal,nu iti vine sa crezi.
Ca idee,daca ai vazut la fotbal cine se accidenreaza jucatorii,vine doctoru,da cu un spray,in cateva secunde ii trece aluia durerea.
Sprayul ala,asta este Lidocaina.
Tot ca idee daca ai auzit de creme ce folosesc unia pentru a intirzia ejacularea, tot Lidocaina este.
Tot ca idee, la dentist cand mergi si iti face injectie sa amorteasca, tot lidocaina este.
Am spus astea sa stii ce is aceste substante si ce fac.
Ce stiu din Ro Hidrocortizon, zice la farmacie, trebuie reteta.Am zis wow, zic in SUA e pe raft la supermarket e doar 1%. Mi-a dat totusi fara reteta.
Lidocaina nu stiu in Ro crema asta daca e cu sau fara reteta, in SUA e pe raft la market 5% lidocaina.
Ca idee, in SUA legile in ce privesc medicamentele is mult mai stricte ca in Ro.
Daca astea is pe raft inseamna ca treaba e buna?
Asa ca, daca te pisca ceva si te ustura, sa stii ce crema sa folosesti.
Da, trebuie sa te dai cu ceva pe baza de mentol si eucaliptol.
Nu ai prin casa o Cutiuta de aia rosie?