Daca esti in grija bunicii atunci poate face o cerere de scutire, pentru cel mult 20 de ore intr-un semestru, pe motive persoanale.
Medicul de familie nu o sa-ti dea scutire daca n-ai fost la el, cel putin pentru consultatie.
Vezi ca scutirea trebuie prezentata dirigintelui in maximum 7 zile de la reintoarcerea la cursuri, altfel nu va fi luata in considerare si ramai cu absente nemotivate.
Medicul este ruda cu mine. Poate face excepție?
Dar dacă ii spun ca nu am putut veni la el ca și îl rog poate? Sau dacă îl mituiesc?
N-am de unde sti, vorbeste cu medicul.
Nu. Cel mai bine e sa scrii ca ai lipsit din motive personale. N-o sa te intrebe nimeni altceva.
Ok. Mersi. Am lipsit de la școală luna trecuta și îmi trebuie scutire. Poate sa îmi dea doctorul de familie scutire?
Medicul de familie îmi pate da scutire pentru luna trecuta dacă nu am fost la el?
Pentru luna trecuta nu stiu daca mai poate si nici daca va fi de acord scoala sa-ti motiveze absentele, avand in vedere ca a trecut atat.
Diriginta a zis sa i aduc scutirile pentru mâine. Și trebuie sa ma duc la doctor mâine sa mi le dea
Bianca292006 întreabă: