| CatalinDNK a întrebat:

M-a durut burta azi si trebuie sa faca bunica o cerere pentru la scoala, ce trebuie sa scriu la motivul pentru care am lipsit de la scoala? Scriu ca m-a durut stomacul?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Daca esti in grija bunicii atunci poate face o cerere de scutire, pentru cel mult 20 de ore intr-un semestru, pe motive persoanale.
Medicul de familie nu o sa-ti dea scutire daca n-ai fost la el, cel putin pentru consultatie.
Vezi ca scutirea trebuie prezentata dirigintelui in maximum 7 zile de la reintoarcerea la cursuri, altfel nu va fi luata in considerare si ramai cu absente nemotivate.

| CatalinDNK explică (pentru Ioandelasal):

Medicul este ruda cu mine. Poate face excepție?

| CatalinDNK explică (pentru Ioandelasal):

Dar dacă ii spun ca nu am putut veni la el ca și îl rog poate? Sau dacă îl mituiesc?

| Ioandelasal a răspuns (pentru CatalinDNK):

N-am de unde sti, vorbeste cu medicul.

| AFR81 a răspuns:

Nu. Cel mai bine e sa scrii ca ai lipsit din motive personale. N-o sa te intrebe nimeni altceva.

| CatalinDNK explică (pentru AFR81):

Ok. Mersi. Am lipsit de la școală luna trecuta și îmi trebuie scutire. Poate sa îmi dea doctorul de familie scutire?

Medicul de familie îmi pate da scutire pentru luna trecuta dacă nu am fost la el?

| AFR81 a răspuns (pentru CatalinDNK):

Pentru luna trecuta nu stiu daca mai poate si nici daca va fi de acord scoala sa-ti motiveze absentele, avand in vedere ca a trecut atat.

Diriginta a zis sa i aduc scutirile pentru mâine. Și trebuie sa ma duc la doctor mâine sa mi le dea