| Girly97 a întrebat:

M-a durut rău de tot spatele azi, în special când am stat pe bancă la Biserică. Nu știu cum mă pot duce mâine la muncă. Mă pot ajuta cei de la 112?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
23 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Sa ti facă popa masaj pe spate sa treacă.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu te pot ajuta. căci ei se ocupă de urgențe. Urgență este ceva acut, care pune viața în primejdie, sau un accident de mașină, sau o boală ca un infarct cerebral, sau cardiac.
Ori problema ta este cronică, nu îți pune viața în primejdie.
Astfel este nevoie să mergi la medicul de familie, care te va trimite la medicul reumatolog, sau balneolog, să îți problema aceea de durere de spate.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Cei de la 112 te pot ajuta atunci cand esti in pericol. Durerile de spate, membre, dinti, cap, etc, nu sunt un pericol atat de mare, si nu reprezinta o urgenta.
Te duci personal la medicul de familie, te consulta el, apoi iti da o trimitere catre un medic de specialitate. Vei primi un tratament cel putin cu unguente, poate si pastile calmante, alaturi de ceva recomandari.
Nu inteleg ce legatura are biroul, inainte sa te angajezi stateai doar in pat?

| GabiDumitrescu a răspuns:

Da, vrei sa te duca cu salvarea la job sau ce? P.S. Mersul la biserica dauneaza grav sanatatii, observ.

| gabicoo a răspuns:

Da.
Cu o amenda. Pentru apelarea nejustificata a serviciului de urgenta. 5.000 lei = salariul tau pe 2 luni jumate.
laughing
Mai fata am o intrebare pentru tine si vreau un raspuns sincer: faci trolling sau chiar ai probleme? In ultima vreme ai cam abuzat de rabdarea noastra.
sad
Fara suparare.

| minrest a răspuns:

Da, te pot ajuta dandu-ti amenda, si astfel ti se va clarifica notiunea de ''urgenta''.

| aXy99 a răspuns:

Te duci la medic, nu suni al 112, la 112 suni daca este vreo URGENTA.

| alina2k18 a răspuns:

''în special când am stat pe bancă la Biserică. ''
laughing
trolling its amazingggg

| AC4S4 a răspuns:

Da, doar sa nu tii linia ocupata, ca au si alte cazuri.

| RobertMoon a răspuns:

112 e pentru oameni care nu se pot deplasa sau pentru probleme grave, du-te la spital sau la camera de gardă că dacă te doare spatele nu cred că te dor și picioarele să mergi până acolo sau să suni un uber.

| Panamax a răspuns:

Biserica dauneaza grav sanatatii.
La tine creierul este problema nu spatele.

| BuLaNNNeL a răspuns:

Nu-ti prea place sa gândești?

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Unde lucri tu depui munca fizica? Ridici ceva? Cu prea mare lucru nu cred ca te-ar putea ajuta sa iti dea calmante ceva eventual o crema.ar trebui sa mergi la neurolog sa vezi cum stai cu coloana sa iti faci un RMN daca ti se intampla des desigur.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu mai merge la biserică

| Girly97 explică (pentru anonim_4396):

Nu-i asta, merg in fiecare duminica, dar de o luna lucrez la birou si nu mai pot de spate. Chiar atat de nerespectuosi sunteti?

| anonim_4396 a răspuns (pentru Girly97):

Credința se poartă în suflet. Nu trebuie neapărat sa pupi icoane.

| Girly97 explică:

Uitati, pe mine chiar ma doare spatele rau si nu am pus intrebarea la misto! Daca ati lucra 8 ore sau mai multe pe zi pe laptop ati intelege prin ce trec! Multumesc pentru nimic si respect!

| aXy99 a răspuns (pentru Girly97):

Stau mai mult pe scaun decat tine si nu ma doare nimic. Stai dreapta. Unii muncesc pe santier sau in armata si nu se plang atata.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Girly97):

Tu mai degraba de la sedentarism ai probleme nici bine nu te ai angajat si deja acuzi probleme de spatelaughing sa zici bine mersi ca ai un astfel de job conteaza sa ai o postura corecta cand lucrezi pe laptop. la urgente poti suna daca faci un atac de criza la spate risti sa fi si amendata cum zice utilizatoru de mai sus pentru cazuri mai grave se suna la 112 nu pentru asa ceva. vezi ca gasesti la farmacii geluri pentru dureri de spate da nu tratezi cauza tratezi doar efectul. prin ce treci ca stai 8 ore pe laptop? Prin iad? Ce sa mai spunem ce cei ce lucrraza in constructii si ridica de rup si nu se plang. daca stiai ca ai probleme cu spatele trebuia sa tratezi cauza si dupa sa te angajezi nu iti zic in nume de rau sa stii. cumparati un corector de postura il porti peste tricou 4-6 ore pe zi cand esti la job

| FreddieM a răspuns (pentru aXy99):

Gresesti putin draga axxy99 sunt persoane care sufera de diferite afectiuni si dureri lombare intr-atat ca pana si dormitul e un chin pentru ei. Zi-i bogdaproste ca esti tanara si sanatoasa si n-ar strica sa faci un pic de uz de empatie, ar aduce putin confort persoanei suferinde. Mai vorbim cand mai cresti putin.

| aXy99 a răspuns (pentru FreddieM):

Sunt tanar, nu tanara.
Somnul e tare pacatos, mai mereu dorm aiurea si ma trezesc cu dureri, de umeri in special. Daca stai pe scaun corect nu ar trebui sa ai probleme de genul acesta. Sa spuna mersi ca lucreaza intr-un birou pe laptop si nu in alte locuri in care ar fi stat cocosata, s-ar fi aplecat, ar fi fost fortata sa stea in picioare 8+ ore etc. Ce ar fi facut atunci? Empatizez si eu pana la un punct.

| Slavitesti a răspuns:

Esti romano-catolic?
Acolo stiu ca au banci