@iCeCreaM, sa-ti iei de la farmacie Claritine. Din prospect vei afla cate sa iei si cand. Pe mine acum vreo 2 ani in urma m-a muscat o albina de pleopa, aveam un ochi de toata frumusete. Am purtat ochelari de soare vreo saptamana. In fine, medicul meu de familie mi-a recomandat Claritine. Efectele au inceput sa se vada aproape imediat. Numai sincer nu cred, ca ti se va dezumfla chiar pana maine. Probabil va trebui sa astepti vreo 2-4 zile. Oricum bafta si multa sanatate!
@iCeCreaM, ma bucur, ca te-am putut ajuta. Mersi pentru apreciere! Iti doresc sa-ti treaca cat mai repede!
Pai sincer eu cred ca mai bine te-ai duce la un doctor daca ti-a amortit buza!
Tatal meu e apicultor, si am fost intepata des de albine.Intr-o zi m-a intepat una in mana.Nu am dat prea mare importanta ca doar eram obisnuita. Dar dupa aia a inceput sa-mi amorteasca buzele si limba.Pana am ajuns la spital cu mama abia mai puteam respira, ca dupa ce iti amorteste limba si buzele ti se umfla gatul si nu mai poti respira.Acum n-am mai primit un ac de 2 ani.Incerc sa ma feresc cat mai mult de albine. Cam ciudat, nu? Avand in vedere ca tatal meu e apicultor. Dar na, doar nu vine cu albinele in casa
Pai ce poti sa faci este sa inmoi o bucata de pansament in apa rece si sa pui pe buza. Cand se incalzeste inmoaie iar bucata in apa rece. Daca o tii tot asa iti garantez ca pana maine trece. E incercata de mine si trece cu brio!
Te pup:*
pa, pa.
de ce nu ai pus o poza cu tine asa, intepata!?! draga, nu ai ce face, trebuie sa astepti cateva zile bune, poti pune gheata, dar acum e prea tarziu, trebuia cand te/a intepat! nu ai c face, trebuie sa ai rabdare, daca t ajuta cu ceva intepatura de albina e benefica inimii! ceao
Dupa o saptamana cu ochii umflati, si daca luai 1 bob d mazare iti trecea, noName, nu numai cu Claritine!
Incearca sa afli ceva remediu de la bunica, matusa etc cum sa dizolvi acu din buza