| Username61 a întrebat:

M-a luat brusc când mergeam o durere in zona inghinala, puțin deasupra bazei p....lateral dreapt. Am și apăsat acolo, și se simte durere, ceva sensibil față de aceeași zona când apăs in partea stângă și nu se simte acea sensibilitate. Acum nu stiu... apendicita poate fi situata atât de jos? Nu era mai sus din ce știu? Si de la ce te-ar putea lua? care ar fi cauzele? Ați pățit așa ceva?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Tu nu cumva esti userul acela ipohondru revenit cu alt cont?laughing

| ReddY25 a răspuns (pentru dullcat):

Could be

| dullcat a răspuns (pentru ReddY25):

Da, aici pe TPU totul e posibil.hee hee

| anonimg a răspuns:

Apendicită trebuie să fie. Durerea acesteia poate fi localizată oriunde pe abdomen. Apare și dispare. Dar cu fiecare apariție, durerea va crește în intensitate.
Mergi la medic pentru control. Nu mai pierde timpul, căci nu are rost să îți lungești suferința. Operația va decurge rapid. Sănătate!