| Radandam a întrebat:

M-a luat o durere la omoplatul drept, doar la dreptul, am observat ca m-a luat din senin și ma doare. De la ce poate fi? Precizez ca pe 18 octombrie am intrat in carantina și am ieșit pe 31, undeva pe 26 octombrie am făcut o radiografie la spital și nu aveam probleme cu plămânii. Astăzi suntem pe 12 noiembrie, se face aproape o luna, poate fi vreun simptom post covid? Pot avea plămânii afectați? Dacă erau, nu se vedeau după 8 - 9zile de boala cand am făcut radiografia? Respir bine, normal, saturatia o am 98, uneori 99, dar mai mult 98

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Lukasssz a răspuns:

O sa iti treaca.

| dinaprilie a răspuns:

Poate ai o intindere la omoplat.

| Lovelife00018 a răspuns:

Poate ai stat intr-o pozitie gresita si de aceea te doare. Eventual daca persista durerea poti sa mergi la un consult ca sa te linistesti. Teoretic daca atunci cand ai avut covid ai facut simptome usoare nu ar trebui sa iti fie afectati plamanii asa rau incat sa te doara, dar cel mai bine ar fi sa mergi la un consult sa te linistesti daca nu iti trece.