Du-te cat mai rapid la un spital specializat pentru tratament, care consta in vaccinare anti-titanos si o serie de vaccinuri antibiotice. Pana la acest moment spala foarte bine locul cu pricina cu apa si sapun, apoi dezinfecteaza rana cu apa oxigenata. Îti urez multa sanatate.
Du-te cat mai rapid la spital pentru tratament specializat care consta in vaccinare anti-tetanos si o serie de vaccinuri antibiotice. Pana la acest moment spala locul respectiv cu multa apa si sapun, apoi dezinfecteaza locul respectiv cu apa oxigenata.
Du-te cat mai rapid la spital pentru tratament specializat care consta in vaccinare anti-tetanos si o serie de vaccinuri antibiotice. Pana la acest moment spala foarte bine locul cu apa si sapun din abundenta apoi se dezinfecteaza cu apa oxigenata.
Daca ti-a curs sange du-te la doctor sa iti faca un antititanus ca s-ar putea sa iei ceva boala. daca mana e doar invinetita eu zic ca nu ai nimic. dar oricum iti recomand sa te duci la doctor el stie mai bine. ce ti-am zis eu e doar o sugestie.