| Elelena65 a întrebat:

M-a mușcat cățelul unor rude în timp ce mă jucam cu el, așa se joacă el. Cățelul stă în casă și este vaccinat. Mușcăturile nu sunt adânci, par niște zgârieturi, nu îmi a dat sângele. Ar trebui să îmi fac vaccin antirabic sau nu e cazul?

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Vei muri!

| romeo78 a răspuns:

Nu, dezinfectezi cu spirt, dai cu puțină cremă și mai ușor când te joci cu câinele să nu îl mai enervezi prea tare!

| Elelena65 explică (pentru romeo78):

Nu l-am enervat, așa se joacă el, este foarte energic

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nu este cazul de vaccin din moment ce cunosti cîinele si familia din care provine, adica sti ca este sanatos si bine ingrijit, data viitoare fi atenta cum te joci desii este mic are colti ascutiti si mușcă tare.

| gabicoo a răspuns:

Dacă după 48 de ore începi să mârâi și să latri înseamnă că ai o problemă. laughing
Dă cu spirt sanitar sau cu betaină.

| Furnicuta000 a răspuns:

E o sansa extrem de mica ca acel cainr sa aiba rabie si e o sansa si mai mica ca tu sa iei rabie. Poti sa mergi la urgente sau la medicul de familie sa-ti faci daca vrei sa fii sigura

| Cipi1212 a răspuns:

Probabil ai iritat câinele. Nu cred că ai nevoie de vaccinare.

| just4ubr2015 a răspuns:

Recomand sa iti faci vaccin sa nu turbezi urgent

| Solane a răspuns:

Nici o problema. Putin spirt medicinal pentru dezinfectare si gata.
Daca e pui, nu stie sa-si controleze muscaturile. Pazaste-te tu pe viitor.

| alfons2390 a răspuns:

Nu e cazul. Poti sa stai linistit dar sa ai mai multa grija pe viitor sa nu te muste mai tare.