Mergi acum la Urgente sa ti-o scoata. Altfel, faci complicatii urite. Punctul ala negru este capul si este veninos.
Nu am cum sa ajung la ora asta la spital, merg maine dimineata. stau in afara orasului si n-am cu ce sa ajung.
Nu mergi miine, chemi acum salvarea. Nu e gluma.
Chem salvarea pentru o capusa? m-a muscat aseara oricum
Tu nu ai vazut la stiri cite cazuri aproape mortale au fost? Faci cum vrei, sa nu te plingi apoi si sa dai vina pe medici.
Ok
Am fost la spital aseara, m-au dus la chirurgie si m-a curatat ma pansat si mi-a dat antibiotic
Bine ai facut. Am vazut mesajul anterior; nu sint injectii speciale (ca la rabie) dar se curata locul si se dau antibiotice, cum ai spus. Sanatate!
Multumesc mult pentru sfaturi, uneori TPU te ajuta mai mult decat crezi, poate daca nu-mi spuneai sa merg, ma culcam linistita si apoi apareau complicatiile
Ma bucur ca pina la urma ne-ai ascultat. Si pe viitor sa fii tot cu noi.
Ioi fugi la doctor, la spital la urgente sa ti-o scoate. Capusele pot transmite diverse boli.
Fugi la spital! Cheama dupa un taxi! Sau suna la 112, poate vine o ambulanta. Serios, nu e de glumit.
Pff paranoia e in floare pe aici. Intr-adevar trebuie sa mergi la medic. E clar ca a ramas capul capusei acolo, si asta e impedios necesar sa fie eliminat, plus un injectabil, pentru a evita renumita boala "lime" datorata muscaturilor de capuse. Sanatate!
Esti sigura ca ai scos-o? De obicei, ti se umfla zona respectiva si este rosie, dar nu mai ai niciun punct negru! Inseamna ca a mai ramas ceva acolo. Mergi neaparat la un doctor! Daca esti sigura ca nu mai este nimic, foloseste spirt ca sa dezinfectezi!
Daca nu poti sa ajungi acum la spital pune mult spirt, betadine orice ca sa dezinfectezi si sa incerci sa protejezi bine zona pana maine, BAFTA!
E nasol.Cunosc un caz in care tot asa a ramas capul capusei in piele, iar dupa mult timp nu mai avea cum sa ii scoata capul din piele, si a trebuit sa ii rupa piele cu totul.Eu zic ca ar trebui sa te duci cat mai repede, este ca o rana se va inchide acolo sub piele.Eu ti-am dat un sfat!
Buna, si eu am aceeasi problema. E un punct negru, cat un varf de ac. Se poate sa fie capul unei capuse, asa mic? Am fost la tara in week-end, la cules de prune si sunt sanse mari sa fi luat, ca fratii mei au avut. Doar ca nu sunt sigura daca se poate ca acel punct negru sa fie capul unei capuse... Astept raspunsul tau, multumesc mult!