| alex_8519 a întrebat:

M-a pus prietena mea sa intreb daca are ceva daca a luat vitamina ca si clorocalcin deodata sa ii mai opreasca sangerearea ca ii curge prea mult, umple un tampon in jumate de ora si ii mai vine si de 2 ori pe luna, a fost si la control si i-a spus ca este normal, funda?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| crisstina_3706 a răspuns:

De vitamina ca nu stiu prea multe, insa cloroclcinul este cu siguranta foarte bun pentru aceasta problema.Am avut si eu candva niste probleme de genu` si mi s`a recomandat Cloroclcin si a fost foarte folositor. Deci daca prietena ta mai are probleme, sa ia clorocalcin fara grija.

| RaMoNa_3228 a răspuns:

Poy da este normal nu va faceti griji cu timpul se va regla aceasta mikk problema

| BGDs a răspuns:

Se numeste vitamina K, nu "ca" si nu e normal sa ii vina de 2 ori pe luna si atunci mult. Se numeste menometroragie. Spune-i sa se duca la un ginecolog bun