| Rb6 a întrebat:

M-am abtinut 4 ore jumatate de la urinat si acum ma dor rinichii.Pot pati ceva?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut! Daca esti tanar nu o sa mori, doar ca o sa fie naspa la urinat. Totusi nu mai te abtine, cauta o toaleta si rezolva! Pe termen lung nu e sanatos!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Acum ca ai reusit aceasta performanta, du te si da l pe dusmani

| Vikaa a răspuns:

Doamne,dar ce te retine omule, du-te repede si urineaza, nu mai sta asa.

| christine99 a răspuns:

Daca s-a intamplat doar acum nu o sa patesti nimic, dar nu e indicat sa procedezi asa pentru ca o sa iti fermi rinichii.

| anonim_4396 a răspuns (pentru christine99):

Fermi? poate blochezi rinichii. Si uite asa invat Limba Italiana fara sa vreau. Nu critic, nu judec, doar observ.

| christine99 a răspuns (pentru anonim_4396):

Da, am zis fermi si era fărmi, diferenta de o literă. A fărma poate fi folosit si cu sensul de a distruge, se intelege ce am vrut sa spun.

| christine99 a răspuns:

Există si verbul a fărma in dicționar lol... tu altă treabă n-ai? Ai dat-o in ridicol, nu vreau să am de-a face cu genul ăsta de oameni, nu mersi.
P.S De ce ti-ai sters frate comentariile, ti-a fost frica ca o sa vada lumea ce iti debiteaza capul cand te crezi mai destept decat esti? laughing

| Ale5184 a răspuns:

Urineaza. Iti vei reveni. Sa nu mai faci prostia asta, indiferent de situatie

| Katte a răspuns:

Ugh Ugh Ugh! De ce trebuie sa faci prostia asta mare? Urineaza! Dar totusi, de ce te-ai abtinut? :o

| Katte a răspuns:

Si e normal ca poti pati o infectie!