| wadafac a întrebat:

M-am apucat de sala de aproximativ e luni,si am zis sa incerc sa beau un ou crud,pentru ca are un continut proteic foarte mare.L-am dat pa gat si de ieri pana acum,a doua zi am stari minore de greata dar dureri de burta, uneori foarte mari.ce pot face?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| rolandbejan a răspuns:

Incearca sa mananci ou fiert, nu crud. poate nu iti prieste, eu fac sala de 8 luni si ma simteam mai bine cand mancam ou fiert

| JohnnyBi a răspuns (pentru rolandbejan):

Fiert nu e tocmai bun. prin procesarea termica in apa au loc modificari toxice. aveam un curs la medicina legala pe tema asta. crud este cel mai bun, daca suporti gustul

| Cosmin86 a răspuns (pentru JohnnyBi):

Tu recomanzi ou crud? si cu avidina cum ramane?

| JohnnyBi a răspuns (pentru Cosmin86):

Nu recomand ou crud, dar decat fiert, e mai bun. fiecare cu du-te vino in privinta oualelor. ba ca au colesterol rau, ba ca e bun. ba nu merg fierte, ba sunt mai bune crude. ba aia, ba aia. eu le mananc omleta in tigaie fara ulei, crude nu le suport. veterinarul catelului meu (totusi are medicina facuta, deci stie functiile proteinelor cat si surse si etc) este de parere ca oul crud este mai bun decat procesat termic in orice mod. una scrie pe net, alta zic doctorii, alta zic nutritionistii, intr-un final fac ca mine

Da ma, dar nu e nimic toxic daca il fierbi.

Stii discutia noastra despre creatina? fiecare cu alta parere, tot ca mine fac, si intra parfum. fara carbo, cu proteina, dupa antrenament...citesti 15 pareri si nu ajuta nici una.

Lasa ce intra si ce nu intra, ca asa si lucrurile toxice merg foarte bine la unii laughing)

zi de ce e toxic daca il fierbi

Mi-a explicat omul in termeni medicali...eu sunt absolvent de drept. folosea cuvinte din astea mari si eu eram like "aha, bineinteles, cum sa nu, asa e, stiu si eu asta" si in mintea mea "i have no fu**ing ideea what im doing here" rolling on the floor