Cind s-a intamplat,de cit timp? Cred ca ai ceva ligamente acolo intinse,de aia daca e de data recenta ar fi trebuie sa mergi la medic sa iti imobilizeze degetul ala cumva,ca ligamentele sau ce mai is pe acolo sa revina la lungimea normala.
Daca vei continua sa stai asa mereu o sa simti acea durere si discomforta,plus lipsa de forta in degetul ala. Daca trec anii,n-o sa mai poti rezolva decat chirurgical.
Deci cand un ligament se intinde mai mult decat ar trebuie,el trebuie bagat in repaos pentru asi reveni la lungimea initiala.
Deci te sfatui sa mergi la medic,spui ce s-a intamplat,ala banui de este medic bun te pune sa faci o raza,sa vada daca osul este ok,apoi daca osul este bine,ligamentele is cele care iti provoaca durere si ce mai spui.
Eu am facut ca si tine,bine nu mam batut,am cazut, am lasat asa, am zis ca trece, uite ca na trecut, cand dupa X ani am zis sa merg sa rezolv au zis nu mai merge prin imobilizare ligamentu a ramas lung, ca urmare trebuie interventie chirurgicala.
Deci mergi acum daca e recenta chestia si o sa fii bine.Bafta
Nu simt durerea merej. da daca dau cu pumnul sau un ciocan in cap la cineva mai tare imi slabeste tot pumnul de la un deget si ma doare ceva
Pe 20 martie m-am batut
Mergi la medic cum am zis, vezi ce spune, dar nu il lasa daca zice ca nu se poate face nimic. Degetu ala trebuie imobilizat cel putin pentru 15 zile ca sa isi poata reveni la normala. Apoi o vreme trebuie sa il menaajezi sa nul mai fortezi si in 6 luni max 1 an o sa fie ca si nou.
Nus doctor dar cam asa se intampla.
Deci durerea asta e pe lunga durata
Daca nu rezolvi acum, asa o sa te doara mereu, no sa treaca niciodata. Iara mai tirziu, cum am spus trebuie interventie chirurgicala sa mai poti rezolva.
Acum este simplu, iti pune ceva atel; e, sau in ghips stai 15 zile, sau 20 depinde si aia e tot.
Doamne. ți-a trebuit ție bătaie. Du-te la un doctor, poate ți l-ai fracturat sau mișcat de la locul lui, nu mai sta așa, poate ți se face și mai rău și trebuie amputat
S-a intamplat de destul timp, nu arata diferit, nu e umflat si nu ma afectează in viata de zi cu zi
anonim_4396 întreabă: