| VisSs a întrebat:

M-am bronzat pe maini prea tare I don't want to see e oribil.Sunt neagra ca o tiganca.Ma simt naspa.Cum pot scapa de el?sad Sunt alba si am mainile negre rolling on the floor zici ca's corcitura. Plsss.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Here4u a răspuns:

Pai, dai cu o crema. Nivea. este buna, dar vei scapa de problema in 2 zile. Sau, daca nu, da-ti cu niste ceai de musetel sau de tei(mai precis spala-te 2 seri la rand cu ceai- musetel sau tei). sper ca ti-am fost de ajutor. funda? please:*:*:*

6 răspunsuri:
| JustMe17 a răspuns:

Pai cel mai bine ai sta la soare sa te bronzezi pe tot corpul, poti folosi si o crema autobronzanta:*

| GyWtZzA a răspuns:

Pai incerca sa te bronzezi pe tot corpul dar fereste-ti mainie...happy asta e sfatul meu.winkingwinking.

| Kiddzutsa a răspuns:

Cu iaurt, dati cu iaurt pe maini inante sa dormi, e foarte bun, si daca te ustura dai cu o crema de la avon, sau nivea sau, e o ¨untura¨ care o fac batranii care e foarte buna in orice, dar cred ca nu se mai gaseste. (:
Fundita please?batting eyelashes

| bluexaren a răspuns:

O sa ti se duca pielea, si o sa fii cam la fel ca inainte, putin mai bronzata, am patit si eu, de 2 saptamani mi se duce pielea...

| deliam_8720 a răspuns:

Foloseste un gel de dus exfoliant.

| Vendetta47 a răspuns:

Tziganii is albi in palma