anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

M am dat dupa baie cu o crema pentru negi pe mana. dupa ce am intrat in camera la mine am uitat ca m-am dat cu crema si am luat o bluza pe mine, adica crema s-a intins pe interiorul bluzei. O sa ma si intinda negii pe tot corpul?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| CuriousStuff a răspuns:

Daca negul nu era lezat/zgariat/rupt nu exista posibilitatea sa se extinda pe corp, si mai ales ca era inecat in crema impotriva negilor. Daca era lezat exista o mica posibilitate, dar daca vezi ca apar da-i repede cu crema si o sa fii bine.
Multa sanatate.

3 răspunsuri:
| IonelaBeaut2 a răspuns:

Nuuu,proprabil o sa te iriti

| Shimonakatokka a răspuns:

Nu e un raspuns la intrebare, e doar o paranteza: De ce crema? Am avut si eu 2-3 negi pe mana (Draaaacu stie de unde naiba si cum au aparut, eram in clasa a 9-a, si abia in clasa a 11-a mi-am dat sema ca sunt negi si nu piele moarta sau ceva de genul), PAC, am cumparat o chestie care ingheata negii cu 60 lei, in 2 saptamani de inghetare zilnica (am folosit tot tubul actually) mi-au trecut.

Sanatate big grin

| darrio2007 a răspuns:

Tu ai dat cu crema ca sa scapi de negi nu ca sa se inmulteasca. In cel mai rau caz va ramane bluza patata.