| Girly97 a întrebat:

M-am dus ieri la control la ORL pentru ca am sinuzita si rinita. I-am marturisit doamnei doctore ca Aerius imi provoca somnolenta asa ca mi-a dat Zirtec. Vreau si eu sa stiu, dupa experienta voastra, Zirtecul este liber de efectul secundar enervant sau macar il are mai putin sever? Mentionez ca astazi este ultima zi de scoala de saptamana asa ca nu voi avea probleme incercandu-l pentru prima oara. Dau funda!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| mihaibrasov a răspuns:

Eu am avut mai multe experiente cu ORL-istii. Nu ti-a zis si sa te operezi de deviatie de sept? Ca atata stiu astia sa zica.

Pe de alta parte... Aerius da somnolenta, asa e normal. Problema e sa afli cauza sinuzitei si a rinitei, de la ce ai facut si de ce, mai ales daca se repeta. Ca de la astea ajungi sa ai ca mine otita si cine mai stie ce.
Daca faci sinuzite/rinite/otite des, cauta neaparat sursa. Mergi la oricati medici e necesar, fa oricate investigatii e necesar, ca pana nu gasesti sursa, Aerius sau Zirtec nu rezolva problema decat pe moment.

| Maria_Andreea_1995_6myh a răspuns:

Rinita alegica? De aia am avut si eu, mie medicul pentru rinita mi-a dat : bixtonim, parasinus si claritine. In ceea ce priveste sinuzita, nu te pot ajuta

| Girly97 explică (pentru Maria_Andreea_1995_6myh):

Ma refeream la Zirtec. E prima data cand il voi incerca.

| Girly97 explică (pentru Girly97):

AI GRIJA CU BIXTONIMUL! Mie mi-a dat dependenta timp de un an!

| Maria_Andreea_1995_6myh a răspuns:

Pai nu mai iau acum, am avut problema asta foarte foarte demult si in vara asta am fost la medic si mi-a dat tratamentul asta. Acum nu il mai iau mi-a trecut, oricum, stiam ca bixtonimul da dependenta dar am citit si pe prospect treaba asta, si acolo scrie sa nu il iei pe o perioada mai lunga de 3 zile. Bixtonimul l-am luat 3 zile si restul cam o saptamana sa zic, d-zeu m-a ajutat si am scapat de treaba asta cu rinita, era groaznic inainte, in fiecare dimineata stranutam, si imi curgea nasul ingrozitor, si imi ingheta nasul mai mereu in timpul zilei, chiar si vara