Buna! Bineinteles ca nu este normal asa ceva.Probabil ca patronul a pus-o sa vanda painea si de aceea nu i-a spus nimic.In astfel de cazuri cel mai bine este sa anunti protectia consumatorului! Daca era foarte veche te puteai imbolnavi! Ai facut bine ca nu ai cumparat-o! Sper ca ti-am fost de ajutor.
Bună.
Nu este deloc normal ce s-a întâmplat.
Vreau să te felicit că ai fost atentă la acest detaliu și ai refuzat să mai cumperi. Foarte puțini sunt atenți și cumpără alimente stricate, alterate sau contra-făcute.
De acum, să nu mai cumperi de acolo.
Numai bine!
Am renuntat de ceva vreme sa mai cumpar paine din comert, imi fac singura, pentru ca stiu ce pun in ea.La o paine se folosesc de la 4 la 9 E-uri periculoase pentru organism!
In tarile civilizate, unde clientul este respectat, NU e normal asa ceva, dar la noi oerice e posibil
ai facut bine ca nu ai cumparat painea respectiva, pe viitor ar fi bine sa eviti magazinul respectiv, cine stie ce produse expirate mai au
Nu e deloc normal.
Nu trebuie sa invinovatesti vanzatoarea. Poate ea a fost pusa de patron sa vanda painea oricum ar fi si ea a vrut sa.ti atraga atentia sa nu o cumperi ca e rea.
Bye!
Nu este normal, daca a mirosit-o probabil stia ceva in legatura cu acel produs.Dar tu ai procedat foarte bine ca nu ai mai cumparat