| nicoleta_2164 a întrebat:

M-am epilat pe maini acum vreo 3 saptamani (pentru prima oara) si mi-au aparut dupa cateva zile niste bubuite... mi-am dat in fiecare zi cu cutaden si crema de galbenele si degeaba. parca apar din ce in ce mai multe. o fi oare de la caldura sau de la epilat? cum ce as putea sa ma dau ca sa imi treaca? multumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Bubitele acelea sunt de la epilat, asa se intampla de obicei cand te epilezi prima oara pe maini. Badijoneaza-le cu tinctura de propolis, e dezinfectanta si le va usca mai repede.

| vεηiη a răspuns:

De la epilat mai mult ca sigur. Te-ai iritat.
Nu te da cu prostii, du-te la farmacie si ia-ti ceva de calitate, pentru ca nu cred ca ti-ar place sa stai toate vara cu bubitele alea pe mana. Baftawinking!

| Biutzuca a răspuns:

De la epilat. si eu am la fel

| Piny a răspuns:

Ar trebuii sa astepti. Banuesc ca te-ai iritat...

| gesica a răspuns:

Pai ai facut o mare prostie nu trebuia sa te epilezi pe maine e ceva patetic cea mai buna crema este (loreal)...