| samur1 a întrebat:

M-am fript la aragaz ( am pus mana pe gratarul fierbinte pentru ca era sa cada de pe aragaz) la doua degete, m-a ustura groaznic, am pus albus de ou si mi-a atenuat durerea, chiar mi-a trecut, nici nu s-a format basica, ceea ce nu stiu este daca sa mai dau cu albus si cand trebuie sa ma spal pe maini si cum? as vrea sa fac baie totusi in seara asta, mi-e teama sa nu revina durerea sau sa se formeze basica
cu ce mai pot da pe degete sa pot maine sa ma folosesc de mana.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| AnonymousMm a răspuns:

Mi-am adus amintebig grin ca unguentul se cheama Jecolanbig grin

5 răspunsuri:
| andreea4ever a răspuns:

Incearca sa pui ceapa

Eu m-am ars si mers, sau sa pui mana deasupra focului sa se incalzeasza, dar cat mai aproape.Totusi, ai gija sa nu te arzi

O seara bunahappy

| AnonymousMm a răspuns:

Incearca unguent cu ulei de peste. Se gaseste la farmacie si este foarte eficient iti trece imediat atat rana cat si durerea.

| tabularassa100 a răspuns:

Oximed, e un spray cu care te dai pe locul arsurii, te ustura pe moment dar iti trece

| Quiss a răspuns:

Cate griji iti faci laughing
Pai daca ti-a trecut, ti-a trecut si gata, nu o sa intoarca durerea. Poti sa te speli pe maini, sa faci baie, sa stai in maini, sa faci ce vreiwinking

| Christina a răspuns:

Eu puneam felii de cartofi unde m-am fript.Incearca, poate te ajuta!:*