| deleuandrei a întrebat:

M-am fript la ochi cu o bucatica de fier, ce sa pun ca sa imi treaca sa nu ramina semn? pls spuneti-mi repede

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| mioara a răspuns:

Du-te la farmacie si ia un srey sau neopreol

| Robert5678 a răspuns:

Atentie! Problemele de natura medicala sunt probleme serioase care necesita asistenta/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativa si in nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare va recomandam sa apelati la personal medical specializat atat pentru diagnosticare, cat si pentru tratament.

Cam asa scrie pe TPU. Avand in vedere ca ochiul este unul din cele mai sensibile si importante organe ale corpului uman, cred ca ar trebui sa faci ce scrie mai sus.Mai bine consulta un medic.In functie de arsura, semnul care ti-ar putea ramane este unul din cele mai mici griji.

| Bucatarul.com a răspuns:

N-ai ce face, pielea este deja distrusa, semn va ramane, incearca sa pui niste creme pe coaja cand se va face, si sa nu rupi coaja sau pielita (daca va face puroi), decat sa o intepi sa curga ce este acolo.
Repet: NU RUPE COAJA!
Si sa cumperi creme care sa inmoaie coaja sa o lasi sa cada singura. Asta vor ajuta sa reduca semnele ulterioare.

| anonimathebest a răspuns:

Mergi la un doctor sa-ti spuna!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fuga la farmacie, bioxiteracor, albus de ou, cartof ras, da ce ti-ai bagat in ochi? ce-ai vrut sa faci?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In ochi sau langa ochi?
daca langa ochi lamaie, cartofi taiati pusi pe pielea goala sau intr-un prosopel si tii acolo si albus de ou rece, nefiaert sau fiert dar rece
sper sa-ti ajuta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

M-am fript pe limba cu cappucino... spuneti-mi ce sa fac plzzzzzzzz