Normal că renunțând te vei simți mai bine, plămânii tăi nu o să te doară atunci când vei face efort, vei respira mai ușor, nu îmi amintesc toate beneficiile renunțării la fumat dar le poți căuta tu în emisiuni medicale referitoare la fumat și la cum afectează el plămânii.
Lasatul de fumat, e o alegere numai personala, eu te-as sfatui sa incepi cu una, cafeaua sa o continui ca viciu, de care sa vezi ca ulterior ai sa reduci si aceasta la niste cantitati mai rezzonabile, pana la eliminare. O importanta are anturajul caruia nu trebuie sa-i demonstrezi, ci o faci pentru. tine. La mine a mers, si merge.
O sa mai ai dinti in gura la 40 de ani (poate). Oricum o sa arate mai decent ca ai unui om care a fumat si a baut cafea 25 de ani.
Ai luat o decizie foarte bună, fumatul nu ajută la nimic, ci tot ce se petrece e în mintea ta, dacă vrei să te lași de fumat e foarte ușor, gândește și fii logic, totul se petrece în mintea ta...eu am 22 de ani, nu am avut niciodata curiozitatea asta " de a fuma "
Si in cazul in care ai gene rare si foarte rezistente, poate nu o sa teafecteze asa de tare la 50-60 de ani sau poate si mai devreme cum se intampla in general, de ce ai fuma omule? Spune mi un argument pro pentru fumat. In afara de banii carora le dai foc, mirosii a scrumiera probabil, cine stie cum se chinue plamanul sa respire curat in timp ce altii se chinuie sa supravietuiasca.
Sincer si eu am fumat dar intr o zi am inceput sa gandesc de ce fac asta? realizind ca nu am nici un beneficiu am rupt pachetul si acolo a ramas pana in ziua de azi.
Poate te gandesti ca esti tanar si nu poti sa vezi ca vei fi afectat, dar intr o zi iti poate veni si tie factura de la corp ca esti om. Baga ti banii in sanatate!
Ai facut un lucru benefic! Bravo tinere! Iti doresc sa ai putere sa si te tii de asta!
anonim_4396 întreabă: