| Cristian110194 a întrebat:

M-am hotarat sa-mi fac sala in podul de la casa.Pana acum mergeam la o sala langa oras si trebuia sa dau banii pe Taxi sau microbuz.Acum ca mai am si antrenamente la fotbal nu prea am timp si incerc sa economisesc banii. Daca lucrez numai cu greutati libere si greutatea corpului imi lucrez corpul bine? la sala aveam si aparate de accea zic, aici am doar haltere si gantere.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| shadovv a răspuns:

Dupa parerea mea cea mai buna sala e cea in aer liber (calugari shaolini), deci cred ca merge o gantera/haltera, genoflexiuni, flotari, etc. Poate in viitor o sa ti deschizi o sala profesionala. Bafta!

| Alex_9605 a răspuns:

Da iti lucrezi la fel de eficient corpul si cu greutati libere. Uneori greutatile libere sunt considerate mai eficiente decat aparatele pentru anumite grupe de muschi. Exercitiile de tip pull-over sunt cele mai indicate pentru dezolvarea musculaturii.Gantere, haltere, o bara de tractiune sunt suficiente pentru un antrenament acasa. Spor la facut muschi!

| ZuZuAleX a răspuns:

Merg si alea dar daca iti faci sala pune linoleu pe jos si poti face exercitiile care le faci si la antrenament