Eu iti recomand sa bei nestea/capy/ciao/santal desigur fiecare vin in diferite arome tu ti-o alegi pe cea care-ti place
Din cate stiu eu exista la anumite plafare(sau exista, candva) ceva gen,, Cola din plante". Merita sa incerci sa cauti.Pe de alta parte, incearca siropuri, unele au un gust super
Apa plata, suc de mere romanesc din mere 100%, nu timpenii indulcite si pline de aditivi. Orice altceva e o bataie de joc la adresa banilor si mai ales a sanatatii tale.
Intr-adevar dupa Coca Cola apr durerile la rinichi ( si dupa apa minerala ).
Incearca sa iti faci din fructele si legumele din gradina ta sucuri in fiecare zi prin storcatorul de casa.
E sanatos si mai sigur
Mananca pepene rosu ( lebenita ) si o sa vezi ca urinezi mai mult si rinichi sunt mai liberi.
P.S. Sora mea avea 6 ani si intr-o seara a luat-o foarte tare crizele de rinichi iar cand am fost la doctor cu ea a zis ca e din cauza sucului ( Pepsy ).
Succes! Ai grija de sanatatea ta cat esti tanar. Sper ca te-am ajutat cu ceva. Byee!
Eu iti recomand orice in afara de: Coca-Cola, Pepsi, Nestea sau alte bauturi ce contin cofeina! Si incearca sa lasi in spate bauturile acidulate!
Buna. Bea suc natural, apa plata, ceaiuri de care vrei ( mie imi plac de tei di lamaie)...
Eu iti recomand sa bei doar apa plata E singura care nu iti face rau sanatatii tale, sau sucuri de fructe facute in casa, sunt cele mai sanatoase si te ajuta mult. Multa sanatate
Cele mai bune sucuri sunt cele naturale facute acasa, nu cred ca ii un suc 100% natural in magazine, chimicale sau ceva conservanti tot sunt.
Celebrul ceai de musetel, apreciat de catre medici ca face minuni, si de asemenea poti consuma sucuri naturale.
Orice ceai e in principiu sanatos daca e cat de cat natural.
sucuri natural, fara adaugare de zahar sau coloranti
Iti recomand apa (2-3 litrii pe zi) sau ceai de plante facut in casa. Toate sucurile indiferent de denumirea lor comerciala sunt extraordinar de nocive pentru sanatate.
Tudor_Tifrea_1991 întreabă:
aureliaghindoac întreabă: