| Alinaintreaba059 a întrebat:

M-am inecat cu supa si acum tusesc continuu. Parca nu ma pot opri din tusit, ma opresc putin dar apoi din nou incepe. Ce credeti? Este ceva rau? Sau doar m-am iritat la gat? Si cand tusesc parca simt ceva jos mai la gat si respir mai greoi. Cand m-am inecat nu am tusit adica doar mi-a venit putin sa tusesc, dar apoi am tusit ca sa se duca supa.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

E normal sa respiri greu dacă tusești cu putere. Manancă un colt de pâine, ori un covrig. Si tusea va inceta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dacă era de rău acum nu mai erai pe TPU sa scrii această întrebare. Iar când mănânci, trebuie mâncat doar conținutul din farfurie, nu și farfuria. Când mănânci precum gâscanul normal să te ineci. Mâncarea trebuie savurată, nu înfulecată.

| Strwberrs a răspuns:

Nu e ceva rau. Si mie mi s-a intamplat, doar ca m-am inecat cu Tedi hehe. Mananca o gogoasa, un covrig, ceva de genul. Aluatul te ajuta sa te opresti din tusit in aceste situatii. Sper ca te-am ajutat. Funda? happy