anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

M-am informat destul despre colesterol si alimentele care-l contin. Imi fac destul de des omleta. Chiar este o diferenta daca inlatur galbenusurile? ele contin cel mai mult colesterol si incerc sa mananc cat mai sanatos dar intreb peste tot, sa ma asigur, fiindca nu vreau sa ma joc cu sanatatea mea.
Nu-mi recomandati alte mancaruri, ma intereseaza doar ce-am intrebat. Stiu cum sta treaba cu colesterolul, LDL colesterolul bun, HDL cel bun etc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Da, diferenta este absolut semnificativa daca inlaturi galbenusurile si daca nu folosesti ulei.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Dacă tot ești atât de informat de ce nu iei măsurile care se impun?
Ouăle trebuie consumate de 1-2 ori pe săptămână, mergi pe cele preparate moldovenește.
Pa, pa.

| anonim_4396 explică (pentru Legiuitoarea):

Ai raspuns pe langa subiect. Pentru ce p l m mai este site-ul asta, daca se comenteaza mai mult la intrebare si nu se raspunde la intrebare?
Am citit destul, m-am informat si vreau acum sa ma asigur daca intr-adevar e adevarat sau nu.
De ce trebuie consumate 1-2 pe saptamana? lamureste-ma ca poate nu stiu. Si reciteste intrebarea.

| Legiuitoarea a răspuns (pentru anonim_4396):

Bună.
Dragă, vorbește civilizat sau nu ai avut mamă care să se ocupe de ducația ta?
Consumul mare de ouă crește colesterolul. Ai citit. Se vede!
Pa, pa.

| anonim_4396 explică (pentru Legiuitoarea):

Dulceata, depinde si de starea ficatului, activitatea zilnica a omului. Unii pot avea un nivel scazut de HDL si totodata mananca oua in prostie. Eu vreau sa ma asigur ca sunt cazuri reale, sunt multe articole care ma cam induc in eroare si nu pot sa cred orice vad pe net.
Mi-ai fost de mare ajutor. Titlul ala l-ai primit din mila mai mult.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Ești de premiat dacă ți-a șters identitatea la întrebare. Ești... tare! În rest, mulțumesc de apreciere.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mai bine ma fac semi-vegetariana si raman la clitorisi de mare. Prefer sa fie in sange pur latin.