| Florazul15 a întrebat:

M-am înțepat cu ața dentară într-o măsea și nu se mai oprește sângele. Cum pot oprii sângerarea?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Vrei sa spui in gingie? Ata dentara nu este destul de puternica cat sa perforeze maseaua.Astepti sa treaca de la sine, poti clati eventual cu apa simpla sau de gura si atat.Nu folosi peroxid de hidrogen (apa oxigenata) iti va duna smaltului dintilor.

| untu a răspuns:

Clateste gura cu apa de gura PARODONTAX!

| Invictusman2025 a răspuns:

Dacă îți sângerează gingiile, clătește-ți gura cu peroxid de hidrogen după ce te speli pe dinți, dar nu înghiți soluția.

| Invictusman2025 a răspuns (pentru Invictusman2025):

Da nu nu tine apăsat o vata îmbibată în apa rece 1 minut, dar nu tine tare apăsat. Uită-te atent la gingii sa nu suferi de gingivita, sa le ai inflamate, poate te speli pe dinți cu rigurozitate, folosește o perie soft, mai moale.

| Invictusman2025 a răspuns (pentru Invictusman2025):

*Gingivita nu gingii am scris eu aiurea*