| Lightning1997 a întrebat:

M am înțepat cu un ac in deget, dar sangereaza numai cand apas...rana este in interior? E periculos? Mai jos este ca.o coajă...cred.ca.m am înțepat si acolo.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

E normal sa fie o coaja,asa se vindeca o rana, rana este pentru a nu intra microbii, virusi in sange si pentru ca sa te vindeci, daca sangerezi mult vezi daca nu ai sangele prea subtire, numai pune mana acolo, da cu spirt si atat, sper sa nu fie infectat acel ac

| AndreeaDeea2 a răspuns:

Parerea mea este sa apesi sa iti iasa sangele. Nu stii cine s-a mai intepat in el si ce boli avea

| Marceltst a răspuns:

Ai grija ca acul sa nu fi fost infectat sau ruginit. Iti recomand sa pui spirt sau alcool pe zona unde te-ai intepat. Daca in timp nu iti trece si incepe sa coaca si sa iasa puroi, iti recomand sa mergi la un doctor. Sper ca te-am ajutat...

| Lightning1997 explică (pentru Marceltst):

Păi mă doare înăuntru. nu se vede nimic, mi-a sangerat la început doar daca apasam

| Marceltst a răspuns (pentru Lightning1997):

Pai cand te-ai intepat? Daca te-ai intepat ieri, mai lasa cateva zile sa treaca si daca te mai doare mergi la un doctor. Poate ti-a ramas ceva inauntru si de aia te doare. Lasa-i putin timp sa se refaca. Poti merge si la o farmacie deoarece cei de acolo au studi si iti pot recomanda ceva, o crema, ei stiu mai bine decat noi. Noi doar ne dam cu parerea sau iti spunem din experiente anterioare.