| hypothesis a întrebat:

M-am interesat cu privire la simptomele hipermetropiei si mi-am dat seama ca am aceasta tulburare de vedere. In urma unei consultatii la oftalmolog, mi s-a spus clar acest lucru. Bizar este faptul ca nu am rude de gradul I (parinti, frati) care sa aiba/sa fi avut hipermetropie si nici varsta inainta nu am (17 ani). Care credeti deci ca a fost cauza "dobandirii" acestei boli?
O alta intrebare ar fi daca aceasta se poate corecta. Mi s-a zis ca am +0, 25, maxim +0, 50 si vreau sa va intreb (deoarece am uitat sa intreb medicul) daca aceasta se poate corecta in timp? Mi-am luat deja ochelari speciali pentru asa ceva si intrebarea este daca aceasta tulburare va fi permanenta si voi fi nevoit sa port ochelari mereu de acum in colo sau nu?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| crytical a răspuns:

Hipermetropia e atunci cand vezi foarte bine la distanta dar nu de aproape, nu? Iti poti vindeca ochii, cauta pe youtube pe Levi Elekes are un videoclip, arunca-ti ochelarii la gunoi, asa se numeste. Daca a aparut deodata, incearca sa te gandesti ce ai facut gresit cu corpul tau sau ce ai schimbat si sa repari acea greseala.