Ok, asta chiar e infricosator. Pai n-ai ce sa faci decat sa-l duci la veterinar.
Sau prin intrebarea "ce sa fac" te refereai daca sa-l mai pastrezi sau nu?
Wooooow
cum ce sa faci?
pffff
la veterinar cu el...
ce vrei sa faci?
sa il pui singur la loc?
du-te la veterinar
URGENT
Caine de plus sper nu? ca daca ii adev at ar fi mai ciudat cared ca e de plus pai cumpara picatura si lipeste ochi sau poxi pol sau ii zici ca eu picat ochiu
Cred ca trebuie sa mergi la doctor! Pentru tine (e bine ca ne scrii; mai afli adevarul de la oameni) "pliz!" Stii ce inseamna cuvantul spelling?
E clar ca e de jucarie, e imposibil sa cada ochiul din craniu pentru ca e atasat cu muschi, cu nervul optic, si in plus e si mai mare decat deschizatura din craniu. Si daca i-a picat unui caine ochiul ca l-a luat prea repede in brate ar avea mai degraba gatul rupt decat ochiul scos.
Raspuns: lipeste-l cu ceva lipici, sau coase-l.
Poate i-ai facut ceva, ca protectia animalelor e deja pe urmele tale x(
Sarmanul catelus
Fuguta la veterinar. Acum cred ca nu faci misto de noi?
Du-te urgent cu el la veterinar! Ceea ce zici tu e foarte grav, si nu suporta amanare.Mult noroc!
) cum sa-i cada ochiu`?!? :O Omg! Doneaza-l pentru copii nevoiasi si roga-o pe prietena ta sa-ti faca cadou altul!
Man, mai face omul glume dar nu le postează la Sănătate...nu vezi că "s-a băgat marfă" pe TPU şi 95 % dintre ei n-au apucat să te cunoască?
Dragii mei, după câte am tras cu căţelul vă sfătuiesc să nu mai ţineţi animăluţe pe lângă casă.
M-am dus cu el la un veterinar care s-a uitat ciudat la mine si m-a trimis la croitor, croitorul s-a uitat şi el strâmb la mine şi mi-a spus că mă poate ajuta doar cu un costum pentru căţel şi m-a trimis cu el la cizmar care a dat şi el la rândul lui din umeri aşa că m-am reîntors cu el acasă în aceeaşi stare după câteva ore.
Am luat un superglue şi l-am operat singur.
Alta problemă! L-am lipit puţin strâmb aşa că săracul căţel se uită puţin cam cruciş. Prietena mea când a venit s-a enervat că mi-aş fi bătut joc de el şi mi l-a aruncat în cap. Acum i-a picat celălalt ochi.
@soothe - Se vede că nu ai prins nuanţa celor scrise de mine. Cunosc engleza şi o cunosc încă destul de bine. Totul e o scriere umoristica.
Auziti ma da voi astia cu veterinarul sa-l duc la veterinar bun stim ca, cainele era de plus dar sa zicem ca ar fi fost adevarat ( cam ciudat daca ar fi fost) ce credeati ca iar face veterinarul iar lipi ochiul la loc cu scuipat )))?
Urmeaza sa-l duci la frizer sa-i faca o freza Emo, roag-o pe doamna de acolo, e gata cu el!