| Valentina8 a întrebat:

M-am lasat de fumat de pe 3 ianuarie si de atunci am tot feluri de simptome ce ma deranjeaza. Gen, ma simt mereu balonata, am stari de greata, ba chiar am dureri pare ca ar trebui sa-mi vina menstruatia, dar asta se intampla abia dupa 2saptamani.(nu cred ca e posibila sarcina caci iau zilnic anticonceptionale de mult timp) Toate acestea se intampla de cand nu mai fumez, adica 10 zile. Daca nu lasatul e de vina ce ar fi si ce sfat imi dati?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Mergi la medic! Eu m-am lasat de aproape 12 ani si n-am avut asemenea simptome.

| Valentina8 explică (pentru Salontanul):

N-am posibilitatea momentan. Trebuie sa-mi fac medic nou si dureaza ceva de aceea intreb aici

| Salontanul a răspuns (pentru Valentina8):

Nu vei gasi un medic sa-ti raspunda aici si consultatii online nu da nimeni sau daca da este tampit. Poate da un diagnostic gresit si tu o patesti. Te duci la medicul nou, faci o cerere si intr-o zi sau doua esti inscrisa la el sau, in cel mai rau caz, te duci la urgenta. Nu amana daca ti-e rau!

Răspuns utilizator avertizat
| CodrutElian1990 a răspuns:

Eu m-am lasat de fumat, dar nu am avut asemenea simptome. Singurul lucru a fost ca mancam mai des. Doar la 3 luni mi-a venit pofta mare de fumat. Dar am rezistat. Pentru ca sa poti sa ajungi sa te lasi complet de fumat nu trebuie nici macar sa pui o tigara in gura, daramite sa tragi din ea aprinsa.