Nu, nu are nimic. E chiar recomandat să nu te lași complet pentru ca să nu te fortezi. Atâta timp cât fumezi doar o singură țigără la 2 săptămâni nu te afectează cu nimic.
Ar avea, eu de la tigarea aia de care vorbesti am trecut la un pachet si jumatate intr-o singura zi. Eram in intarziere cu o lucrare esentiala pentru viata mea. Sigur, peste cativa ani m-am lasat definitiv, Dumnezeu a facut o minune de vindecare, dar foarte putini oameni Il cunosc pe Dumnezeu, asa ca trebuie sa ne bazam pe mecanisme mai banale. Iti recomand sa mai stai la nivelul asta 6 luni. Peste 6 luni nivelul nicotinei in corpul tau va fi foarte mic, si atunci renunti si la ultima tigare. Salut.
Omule,nu toate in lumea asta e din vina lu dumnezeu, sau se fac 'minuni' ca dumnezeu sus jos etc.Tre sa intelegi omul e cea mai dezvoltata specie cunoscuta pana in prezent, nimic mai sus, noi oameni o sa ne aducem singuri pieirea.Cat despre vicii, eu nu m-am lasat pentru sanatate, m-am lasat pentru faptul ca ma costa o poala de bani intelegi? Am vazut oameni care au fumat o viata intreaga si nimic nu aveau.Alti care mureau la 25 calcati de tramvai si nu aveau vicii, get the point? Poti fi abstinent te calca masina si salut