Daca nu ti-ai pierdut cunostinta, nu ai dureri de cap, ameteli, somnolenta sau insomnii, nu ai motive sa mergi la medic. Si e vorba de neurochirurg, neurologul nu are ca sa-ti faca la un traumatism.
Daca te-ai lovit la cap de polistiren si ai facut cucui, inseamna ca ai dat tare cu capul, de a reusit un material asa de moale sa te raneasca! O sa se vinece! Lasa-l in pace ca trece.Sunt curioasa cum ai masurat inaltimea cucuiului!? O sa faci multe cucuie in viata, cu toate ca acesta este foarte ciudat!
E ok cu cucuiul. Am avut si noi. Poate este bine sa mergi la medicul de familie si sa-i spui ca te-ai lovit la cap. Iti verifica ceva reflexe si iti da drumul acasa, nu ai nici o grija. Este bine insa sa ramana o nota in fisa ta, daca Doamne fereste, peste 2 ani te doare capul sau ai ameteli, se uita omul in fisa si poate face vreo legatura. Am aflat deunazi despre cineva care s-a urcat la volan cu 2-3 beri la bord, a facut un accident si l-a luat politia la ochi, dar in spital i-au facut toate analizele si testele posibile si i-au depistat o tumoare la cap. Doctorul a spus ca in scurta vreme ar fi fost neoperabila. Deci accidentul a avut rostul lui, omului i-a salvat viata. Asa ca mergi la medicul de familie, nu te costa nimic.
Toate bune si sanatate.
Un cucui, nu-i nicio problema! Se mai intampla! Daca nu ti-ai spart capul, nu ti-ai pierdut cunostinta, atunci nu ai de ce sa mergi la neurolog. Un compres cu apa rece si se rezolva treaba. Sanatate maxima! Si fii mai atent(a) altadata.
Daca nu ti-ai pierdut cunostinta, nu ai ameteli sau alte stari, nu cred ca e nevoie. Pune niste gheata sau altceva rece sa se desumfle.
Esti sigur(a) ca de polistiren? Cum poate sa doara o lovitura cu astfel de material?