| andrei4242 a întrebat:

M-am lovit la cap si mi-a cazut parul sad, Va mai creste la loc? Stiti metode sa creasca?!, Am un prieten care a patit asa si nu ia mai crescut crying, Funda!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Jipa95 a răspuns:

Si eu la fel, am un prieten care s-a lovit foarte tare la cap iar in acel loc nu i-a mai crescut parul. Daca tie ti s-a luat pielea din acel loc este foarte probabil, dar daca te-ai ales numai cu un cucui iar pielea este la locul ei, nu ar mai trebuii sa te ingrijorezi :/

1 răspuns:
| JohnnyBi a răspuns:

Parul nu creste pe cicatrici. unde s-a cicatrizat pielea nu mai ai radacina firului de par... fara radacina ce vrei sa creasca?

totusi, am un amic cu 14 copci in cap in urma unei rangi luate noaptea si vreo 3 luni de spitalizare cu traumatism cranio-cerebral sau ceva de genul si i-a crescut parul peste operatie...na, explica asa ceva.