| Farazahar20 a întrebat:

M-am lovit la Femurul drept si acum ma doare cand il ridic.Nu pot sa misc rotula de la ghenunchi in jos adica sa strang picioru ca cum as alerga. Si mi-l simt umflat ce pot face please. Mentionez ca am alergat toata ziua dar fara stop. pe skate..nu stiu sa aiba problema dar doare ff rau. si nu pot merge

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| ??s? a răspuns:

Odihnestete thinking ...si pune niste gheata pe el pana maine cred ca o sa-ti treacahappy

2 răspunsuri:
| RamonaRay a răspuns:

Buna! Eu zic sa te duci la doctor daca te doare chiar asa de rau.Asa ar fi cel mai bine daca nu vrei sa ai complicatii.

| RalucaBaBy15 a răspuns:

Si eu tot la fel am patit, tot la femurul drept, dar eu am alergat foarte tare si apoi nu ma puteam mergea. Peste o saptamana m-am dus la un doctor in Bucuresti si mi-a zis ca am osul femur deplasat de la bazin si fracturat. si pana la urma am facut operatie.