| Lightning1997 a întrebat:

M am lovit la tampla dreapta cand ma uitam pe geam,deasupra urechii si am tot auzit ca aceasta zona este periculoasa si foarte sensibila, eu fix acolo m-am lovit. Durerea a fost usoara, de aceea nu m as duce la medic. Voiam sa intreb pe cine se pricepe:in cazul unei lovituri usoare in zona mentionata pot aparea probleme? Cat de puternica trebuie sa fie lovitura pentru a aparea dupa un anumit interval probleme? Lovitura a fost bursca ce-i drept, dar durerea a fost usoara.Eu m-am mai lovit in trecut, poate deveni mai sensibila zona daca a mai fost lovita in trecut? Sau nu are legatura?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Daca te loveai chiar la tampla, atunci nu mai scriai aici...
Daca poti scrie, inseamna ca poti trai mult si bine, nu vei muri de la aceea lovitura... happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu parere de rau te anunt ca ai murit. Condoleante.
Pana si medicul care a constatat decesul s-a mirat cum de a fost posibil ca o lovitura usoara sa provoace decesul, iar acum urmeaza sa ti se faca autopsia.

| Lightning1997 explică (pentru anonim_4396):

Ce gluma ''buna''....sa nu o mai faci

| anonim_4396 a răspuns (pentru Lightning1997):

Nu o sa se mai intample. Odata mori... si intotdeauna.

| christall a răspuns:

Zona periculoasa este tampla, adica loviturile acolo pot fi mortale. Tu nu te-ai lovit acolo si nu serios. Nu-ti mai face probleme, esti bine!

| SilviaPunct a răspuns:

Zona respectiva este periculoasa pentru ca in acea arie osul temporal are o grosime mai redusa. Daca incepe sa te doara capul, sa versi brusc, in jet fara senzatie de greta, atunci te panichezi si fugi la urgente.

| GamesRoAlex a răspuns:

Eu fix la tampla m-am lovit, mi-a cazut telefonul cand stateam in pat, si nu cred ca am nimic., tampla este un os, un os mai subtire, de aceea este o zona periculoasa