| °º•●-♫-aLЭxeL-♫-●•º° a întrebat:

M-am lovit mai demult la cap de fapt am primit un pumn ff puternic in cap am fost la spital si au zis ca nu e grav au zis sa tzin gheata am tzinut dar acum mi s-a format ceva acolo un dul sau nu stiu ce estraight face e ceva grav? va rog urgent carevahappy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

E un hematom sub piele. Nu e nimic grav, tine gheata. Nu va disparea imediat, ci in 5-10 zile.

| Zenithf a răspuns:

Acum cat timp? Intreb asta ca sa stiu daca nu-i un cucui, o contuzie. Normal daca nu ai tulburari neurologice dupa lovitura nu este nimic, creierul este bine protejat de oasele craniului si de meninge. Pentru linistea ta mergi pana la medicul de familie ca sa-ti zica ce este si cum sa-l tratezi. Dar eu cred ca este doar un cucui. happy

| emy a răspuns:

Parerea mea este sa mergi cat mai repede la un medic.Nu e de lasat.Numai bine!

| foxi a răspuns:

Daca mergeai la biblioteca...nu primeai pumni! acum mergi la medic!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Du-te la medic, ce mai stai ca nu se stie...ai grija.

| leuxxx a răspuns:

Nu instig la bataie dar merita si ala la fel